21 iul. 2014

NOUTĂȚI DIN GAME OF THRONES. Vă lipsesc personajele favorite? Am o surpriză...


Game of Thrones este serialul care a luat cu asalt întreaga lume. Nu cred că putem uita sfâșitul sezonului 1 care ne-a lăsat cu răsuflarea tăiată. Ei bine, de atunci, lucrurile au început să devină din ce în ce mai bune pentru serial. Astfel că, dacă la sfârșitul sezonului 1 serialul a avut parte de 3,04 milioane de telespectatori în fața ecranelor, la sfârșitul sezonului 4 producătorii se pot lăuda cu 7,09 milioane de telespectatori care urmăresc serialul. E un lucru cu adevărat incredibil pentru un serial să aibă o creștere atât de mare în audiența de-a lungul a 4 sezoane, ținând cont că tendința este de a pierde telespectatori.



Cred că având în vedere succesul și calitatea serialului nu e de mirare că anul acesta Game of Thrones a primit cel mai mare număr de nominalizări în cadrul The 66th Primetime Emmy Awards și anume 19.

Și acum, surpriza despre care vorbeam pentru fanii serialului. Cred că nu e niciun secret că au murit foarte multe personaje îndrăgite în ultima vreme. Enjoy! 


DACĂ ȚI S-A PĂRUT AMUZANT VIDEOCLIPUL dă un like paginii de Facebook.
Mulțumesc!

Seria de cărți Urzeala Tronurilor de George R.R. Martin, pe care este bazat serialul cu același nume, este disponibilă în România de la editura Nemira. Toate cele 5 volume se găsesc la prețul de 157,25 RON și pot fi comandate printr-un simplu click pe imaginea de mai jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)