15 mai 2012

Recenzie "Secretul Hannei",volumul 1 din seria Micutele Mincinoase si secretele lor



Date despre carte:
 
Titlu:Secretul Hannei
Titlu original:Pretty Little Secret
Autor:Sarah Shepard
Traducator:Antuza Genescu
Numar de pagini:176
Editura:Leda
Anul:2012 impreuna cu revista Bravo
Rezumat:

În Rosewood, Pennsylvania, e vacanţă...
Toată lumea se relaxează, dar mai ales Hanna, Emily, Aria şi Spencer. Ucigaşul lui Alison este la închisoare, iar A. a murit. Şi totuşi... în oraş a apărut o nouă ameninţare.

Eu! Sunt noua A. şi stau la pândă.
Regula numărul unu: să-ţi cunoşti prada! Aşa că sunt cu ochii zi şi noapte pe Hanna, Emily, Aria şi Spencer. De regulă, în vacanţă se-ntâmplă multe lucruri ciudate şi totul rămâne secret. Dar... ia ghiciţi!
Da, eu văd totul. Iar acum vă voi dezvălui toate secretele micuţelor mincinoase.

Să-ncepem cu Hanna... Prietenul ei loial, Lucas, pleacă în vacanţă împreună cu familia. Rămasă singură, Hanna merge pe furiş la fitness, încearcă să-şi facă o nouă prietenă şi visează la o întâlnire personală cu antrenorul ei. Ce se întâmplă în cele din urmă cu toate acestea?
Deşi Hanna se străduieşte să ţină secret, eu am aflat şi vă spun şi vouă...


Gandurile mele....

 Sunt un fan infocat al seriei Micutele Mincinoase si am fost extrem de fericit ca editura Leda a ales sa publice si volumul Pretty Little Secret(Micutele Mincinoase si secretele lor),considerat a fi cartea 4,5 din serie.

  Ei bine,"Secretul Hannei"reprezinta primul volum din acesta serie.

  Dupa cum bine stiti volumul 4 al seriei se termina in momentul in care fetele au aflat cine anume este A.Dar,lucrurile nu se incheie aici.De ce?Pentru ca in oras apare o noua amenintare la adresa fetelor.Un nou A vrea sa continuie ce a inceput prima si s-a hotarat sa le urmareasca pe fete in vacanta lor de iarna.Cam in asta consta actiunea celor patru carti din cate am inteles.

  Volumul deja aparut o are ca protagonista pe Hanna Marin,care se simte abandonata.Prietenul ei Lucas pleca intr-o vacanta cu o veche prietena de familie,care ar putea fi un nou dusman al Hannei,iar mama ei merge sa lucreze la Singapore.Si atunci,Hanna ramane cu tatal ei,Isabel si Kate.
  Supusa rautatilor lui Kate si inca traumatizata in urma incidentului"Mona",Hanna simte nevoia sa-si gaseasca alinarea in bratele unui tip(in lipsa lui Lucas) si stie ca are nevoie de o noua prietena.
   Va invata ca nimic nu e ceea ce pare si incepe sa devina constienta de faptul ca A(cineva) cea noua o urmareste

Mi-a placut,pur si simplu am devorat-o in cateva ore.De abia astept sa citesc ce secret ne ascunde si Emily.V-o recomand tuturor!!!

1 comentarii:

akssdanbm zmqejidts yeilqakmm [url=http://www.the-north-face-jackets-sale.com]cheap north face jackets[/url] avuhadotj pbtykylpw qwgrwsybn [url=http://www.the-north-face-jackets-sale.com]the north face sale[/url] uadxundqy gwubxvfiv ewdzfbeem [url=http://www.the-north-face-jackets-sale.com]north face jacket[/url] tbedpubzo zwimosnrr hbsbbywhb
Related articles:
http://www.ostamyy.com/phpBB2/posting.php?mode=reply&t=933447&with_meta=1
http://thealevillage.com/forum/newreply.php?tid=50&pid=147
http://www.microsia.de/murfm128/posting.php?mode=reply&f=6&t=196614

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)