29 apr. 2012

Recenzie Dark Lover de J.R.Ward


 Multumesc librariei online Libris pentru cartile minunate pe care mi le ofera!Am primit aceasta carte pentru recenzie in luna aprilie si ma bucur ca in aceasta ultima zi din luna am si terminat-o.Probabil ca stiti ca acum libraria online Libris ofera si carti in limba engleza.
Synopsis:
  Actiunea se petrece in zilele noastre,in Cadwell.Exista o lupta foarte crancena in acest oras intre vampiri si vanatorii lor.Vanatorii de vampiri sunt oameni care si-au vandut sufletul pentru a distruge vampirii si ei infrunta o elita de vampiri foarte puternici(Black Dagger Hood-Fratia Pumnaului Negru).
 Liderul acestei organizatii este Wrath,singurul vampir de rasa pura.El este intra-adevar regele vampirilor,dar a evitat acest rol pentru ca nu se considera pregatit.
 Vampirii sunt foarte normali,aproape umani pana la varsta de 25 de ani -momentul in care trebuie sa treaca prin "Tranzitie".Aceasta este mult mai grea pentru vampirii care au unul dintre parinti om.
Darius unul dintre membrii Fratiei are o fata pe nume Beth,care este pe jumatate umana si aproape de "Tranzitie"si el il roaga pe Wrath sa o ajute sa treaca prin aceasta etapa foarte grea a vietii sale.Insa,Wrath refuza.Dar ceva se intampla si-l face sa-si schimbe decizia.
Cand Wrath o intalneste pe Beth,se indragosteste.Trebuie sa o ajute sa treaca prin "Tranzitie",sa-i infrunte pe vanatorii care incearca sa-i omoare si sa treaca prin incercarile noii vieti pe care o are cu Beth.
Review:
 Aceasta este prima carte din seria Fratia Pumnalului Negru,care va fi publicata in curand la editura Leda.
Pentru a-l ajuta pe cititor sa inteleaga cuvintele complexe din lumea vampirilor,autoarea a lasat la inceput un glosar,in care le explica pe toate.
 Cartea are foarte mult actiune,fiind extrem de dinamica.Este o carte foarte buna,in care sunt dezvaluite partile ascunse ale lui Wrath si ale Fratiei.Sunt curios sa vad cum va evolua aceasta serie in urmatoarele volume.
 Aceasta carte are un minus destul de mare.Are o multime de scene erotice intre Wrath si Beth,care pe mine nu prea m-au fascinat,dar am citit ca sunt pe placul cititoarelor.
Mi-a placut in special pentru ca da startul unei serii interesante cu vampiri.De abia astept sa vad cum va evolua lupta dintre vampiri si Omega.Sper sa va placa!
Puteti comanda carte de AICI
Products details:

  •  Title:Dark Lover (Black Dagger Brotherhood, Book 1)



  •  Author: J.R.Ward




  •  Reading level: Ages 18 and up



  •  Mass Market Paperback: 416 pages



  •  Publisher: Signet (September 6, 2005)



  •  Language: English



  • 0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

    Fiecare gând e important pentru mine! =)