16 dec. 2011

Recenzie Moartea la Dallas,volumul 2 din seria Vampirii Sudului de Charline Harris


O puteti cumpara de: aici (Libraria online Libris)
                               aici   (cu 35%reducere de pe siteul editurii Leda pana pe 20 decembrie) 

Recenzia:
Volumul 2 al seriei bestseller Vampirii Sudului de Charline Harris continua aventurile tinerei telepate Sookie Stackhouse intr-un mod in care nu m-as fi asteptat.
 Povestea incepe cu prezentarea Fratiei Soareului,o organizatie care-i considera pe vampiri ca fiind malefici si care doresc sa-i ucida cu orice pret(sunt in stare chiar sa moara incercand).
 Romanul acesta are  ca si primul elementele politiste cu care autoarea ne-a obisnuit inca din volumul trecut.De aceasta data,ea trebuie sa investigheze disparitia unui vampir foarte important din Dallas.Totul se dovedeste a fi o situatie extrem de complicata,plina de tradari si intrigi(unele chiar neasteptate pot spune).
 Sookie pare intr-un fel sa se distanteze de Bill(nu inteleg motivul inca,dar probabil ca imi voi da seama)si sa se apropie de vampirul aratos si sexy pe nume Eric(pe care l-ati intalnit si in primul volum).Nu stiu in ce directie o va lua povestea,dar presimt o relatie intre ea si Eric.
 In acest volum Harris introduce noi personaje supranaturale,la fel de complexe ca si vampirii,care posibil va vor face pielea de gaina(ca si mie).E de laudat faptul ca volumul al 2lea al seriei a fost mai reusit decat primul,desi nu m-am asteptat dupa ce am citit descrierea cartii pe siteul editurii Leda.

Rezumatul cartii:
Sookie trebuie sa plece in Dallas pentru ca iubitul ei actual,Bill are o obligatie fata de Eric,seful lui.Ea va ajuta la gasirea unui vampir important pentru un clan din Dallas.Insa situatia care pare la inceput simpla se complica in momentul in care Sookie se afla in mijlocul unor intrigi si tradari care o pun in pericol.
E oare dispusa Sookie sa-si sacrifice viata pentru Bill?Asta nu puteti afla decat daca citind cartea.............

Astept comentariile voastre referitoare la aceasta recenzie!!!

Nota pentru carte:8/10(buna)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)