10 aug. 2011

Recenzie Altfel de Ingeri de Lili St.Crow


Click pe coperta pentru a comanda!!!
Dru Anderson nu duce o viata usoara.Sa recapitulam cati dintre membrii familiei ei sunt morti.Bunica.Moarta.Mama.De mult disparuta.Tatal.Zombi-deci mort.Da,viata ei e grozava!
Se imprieteneste cu tipul goth care sta in fata ei la ora de istorie,pe nume Graves.Curand devin prieteni,el ajutandand-o sa treaca peste necazurile vietii.Dar cineva sau ceva o urmareste si nu e sigura daca adta e bine pentru noul ei prieten,care nu e prea familiarizat cu Lumea Reala.Ar putea fi ranit.Si Dru la fel.
Curand se vede intrata intr-un joc periculos din care nu e sigura ca va scapa cu viata.Brusc,unele creaturi ale noptii o vor moarta.De ce?Nici ea nu stie.E vorba de un secret,un secret de familie bine tainuit.
Va supravietui Dru acestui joc periculos?
O carte suprba care te inrobeste.St.Crow are acelsai stil de a scrie ca si Mead.Cine a citit seria de carti Academia Vampirilor sau Georgina Kincaind va iubi aceasta carte instantaneu.
E ca un drog.Am citit-o in trei zile fara sa ma pot opri.Se pare ca editura Leda ne aduce in Romania o noua carte de vis care va deveni curand un hit.
Nu o puteti rata!Click pe coperta pentru a comanda cu 20%reducere de pe siteul editurii Leda.

Sinopsis carte:

„Întunecată, periculoasă, sexy! Dru Anderson este o nouă eroină dură, a cărei poveste o veţi citi dintr-o suflare.” — RICHELLE MEAD, AUTOAREA BESTSELLERULUI ACADEMIA VAMPIRILOR
DRU ANDERSON NU SE TEME DE ÎNTUNERIC, DEŞI AR TREBUI.
Lumea Reală e un loc înspăimântător. Întrebaţi-o despre asta pe Dru Anderson, o fată dură care a pus la pământ un număr destul de mare de tipi răi. E înarmată, periculoasă, şi gata să lupte mai întâi şi abia pe urmă să stea la discuţii. Aşa că o să dureze ceva timp până să-şi dea seama în cine se poate încrede. Dru Anderson a fost dintotdeauna o „ciudată”, călătorind dintr-un oraş în altul împreună cu tatăl ei pentru a vâna lucrurile care mişună şi te atacă în noapte. E o viaţă stranie, dar plăcută — totul însă se schimbă într-un oraş prăpădit şi îngropat în zăpadă din Dakota, când un zombi flămând dă buzna în casă spărgând uşa de la bucătărie. Singură, îngrozită şi simţindu-se ca prinsă în cursă, Dru va trebui să-şi pună mintea la contribuţie şi să se folosească de toată pregătirea ei pentru a rămâne în viaţă. Monştrii s-au hotărât să plece şi ei la vânătoare — şi de data asta, Dru e pe meniul lor. Şansele de supravieţuire? Aproape nule. Dacă Dru nu poate rezista până la ivirea zorilor, atunci jocul e pierdut…
Pentru mai multe informaţii despre această serie şi despre autoare, vizitaţi http://www.strange-angels.com/ şi http://www.lilithsaintcrow.com/.
DRU ANDERSON Nimeni nu îi poate spune ce să facă.

Trailer carte:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)