5 aug. 2011

Recenzie A 16 a Luna de Kami Garcia si Margaret Stohl


Dragoste inca din prima clipa.Asta simte Ethan pentru Lena.Ea e fata care-i bantuia visele inainte s-o cunoasca.
Ethan traieste in districtul Gatlin alaturi de tatal sau,un scriitor de romane horror si Amma.Viata lui este obisnuita;merge in fiecare zi in scoala cu masinam prietenului sau poreclit,Link,Rabla.Dar ceva se schimba in momentul in care la scoala soseste Lena Duchannes,o tanara foarte sexy care este admirata de toti baietii.
Insa,toti se dau la o parte din calea ei cand afla ca este nepoata batranului Ravenwood,un batran foarte ciudat,care nu a iesit din casa inca inante ca Etah sa se fi nascut.Ea locuieste in conacul bantuit pe care toata lumea il ocoleste.Toata lumea cu exceptia lui Etah care simte ceva pentru Lena si e hotarat sa afle daca si ea are aceleasi sentimente pentru el.
Dar,da ca si in cazul tuturor cartilor fantasy,dragostea poate sa ucida.Ethan se trezeste intr-un joc periculos.El afla ca Lena este Caster si ca la a 16a aniversare va fi Revendicata si poate sa ramana buna sau sa devina rea.
Problema este ca fortele raului se aduna si incearca sa-i separe,Ethan fiin singurul care o poate proteja.Va supravietui dragostea lor sau totul se va duce pe apa sambetei.E oare Lena pregatita?Daca da,ce va alege?
Raspunsurile la aceste intrebari le puteti afla doar citind fascinanta cartea A 16 a Luna care pe mine m-a impresionat.Povestea este unica si extrem de fermecatoare.
Felicitarile mele lui,Shauki,care inca o data a dovedit ca e un bun traducator.
Puteti comanda cartea de pe siteul editurii Rao:www.raobooks.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)