15 iul. 2011

Recenzie Reuniunea,Jurnalele Vampirilor 4

Jurnalele vampirilor 4: Reuniunea - L.J. Smith
Click pe coperta pentru a comanda cu 20%reducere de pe siteul editurii Leda!

Aceasta este ultima carte din primul ciclu al seriei Jurnalele Vampirilor.Este o carte foarte buna,mie cel putin mi-a placut foarte mult aceea serie chiar daca pana atunci nu fusesem fan al vampirilor.Cartea continua aventurile diferit fata de primele 3 volume,simtindu-se lipsa Elenei,care din nefericire moare la finalul volumului 3.Primele 3 carti au fost din punctul meu de vedere niste jurnale ale Elenei,iar aceasta carte este un fel de jurnal al lui Bonnie.In oras soseste o alta forta intunecata,dupa ce Elena o invinge pe Katherine in mormant,dar aceasta forta intunecata este mult mai primejdioasa decat Katherine.Este vorba despre creatorul acesteia,Klaus,unul dintre cei Originali,unul dintre cei care nu pot fi ucisi.Dar daca nu poate fi ucis,ce se va intampla cu orasul Fell's Church?Va lasa spiritul Elenei sa se intample ceva grav cu orasul ei natal?Volumul se termina foarte frumos,chiar surpinzator,fiin unul din preferatele mele.
 
Sinopsis
DRAGOSTEA POATE SA UCIDA
O noua amenintare s-a ivit in Fell's Church - un alt spirit malefic dezlantuit. Bonnie, Meredith si Matt, impreuna cu Stefan si Damon, isi unesc fortele pentru a infrange, cu ajutorul Elenei, acest inamic nevazut.
ELENA
Revine din lumea mortilor pentru a recrea puternicul trio al vampirilor.
STEFAN
Chemat de catre Elena, isi tine promisiunea facuta si lupta impotriva celui mai inspaimantator rau cu care s-a confruntat vreodata.
DAMON
Alaturandu-se fratelui pe care odinioara il socotea dusman, se bate cu aceasta noua oroare cu forta, viclenie si farmec mortal.
 
Detalii tehnice
Format: 13 x 20 cm
Autor: L.J. Smith  
Traducere: Mirella Acsente
ISBN: 973-102-278-9
Editura: Editura Leda
Aparitie: 2010
Numar pagini: 288
Preț: 39.90 RON
 

2 comentarii:

gmmneqrvl ylwxxkktc fnzsqsybn [url=http://www.the-north-face-jackets-sale.com]cheap north face jackets[/url] vdpscxghk hcmqktfzt lznrcsxbw [url=http://www.the-north-face-jackets-sale.com]northface[/url] xwwbyjbzb djtutgnni rkecjytcq [url=http://www.the-north-face-jackets-sale.com]north face jacekts[/url] rustwssfo kwwwgfhko utbsaujwk

Related articles:
http://day-well.com/morningmall/m_reply.php?ps_db=notice&ps_boid=15&ps_page=1&ps_sele=&ps_ques=&ps_line=&ps_choi=&ps_divi=
http://my.guestbook.com.tw/posting.php?mode=reply&t=33708&mforum=kill
http://dengi-segodnya.ru/index/page/id/http:%5C/%5C/www.the-north-face-jackets-sale.com

lamictal 5mg tablets
[url=http://www.jnf.nl/swf/log/1/pamelor-effects.html]pamelor effects[/url]
cardura 1 mg tablet
long term effects of propecia
buy genuine viagra no prescription
http://www.jnf.nl/swf/log/31/buy-singulair-online-no-rx.html

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)