15 iul. 2011

Recenzie Lupta Jurnalele Vampirilor 2


Click pe coperta pentru a comanda cu 20%reducere de pe siteul editurii Leda.

Cea de a doua carte a primului ciclu de carti Jurnalele Vampirilor continua actiunea primei carti in acelasi stil la fel de cuceritor.Mi-a placut mult mai mult cel de al doilea volum pentru ca actiunea devine mai complicata,mai ampla si intr-un fel mai interesanta.Elena este nevoita sa-l salveze pe Stefan,dar pana la partea cu salvatul trebuie sa-l gaseasca.Elena simte ca se intampla ceva rau cu el si cere ajutorul lui Damon.Dar e oare dispusa Elena sa aiba incredere in Damon?Si cum poti avea incredere in cineva daca banuiesti ca acea persoana ti-a rapit iubitul?Puteti afla doar cumparand cartea.
 
Sinopsis
In linistitul orasel Fell's Church lucrurile se precipita. Damon este mai nerabdator ca oricand s-o faca pe Elena partenera lui, Regina Intunericului. Elena, tot mai vulnerabila, se confrunta cu uneltirile lui Caroline si ale lui Tyler, in vreme ce Stefan trebuie sa-si calce juramintele si sa-si infrunte pe viaþa si pe moarte fratele.
Elena
Fata cu ochi albastri de nestemata si par de aur, intotdeauna Regina Balului, cea care poate avea orice baiat isi doreste.
Stefan
Distant si misterios, pare sa fie singurul baiat care ii poate rezista Elenei, desi incearca din rasputeri sa o apere de ororile trecutului sau tragic.
Damon
Sexy, periculos si manat de dorinþa de a se razbuna pe Stefan, fratele pe care il invinuieste ca l-a tradat. Hotarat sa o aiba pe Elena, e in stare sa omoare pentru ea
 
Detalii tehnice
Format: 13 x 20 cm
Autor: L.J. Smith  
Traducere: Liviana Tane
ISBN: 973-102-251-2
Editura: Editura Leda
Aparitie: 2010
Numar pagini: 256
Preț: 38.90 RON

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)