9 iul. 2011

Casa de sticlă de Rachel Caine recenzie


 Cartea aceasta este superbă,am citit-o pe nerăsuflate și m-a pasionat modul în care mergea acțiunea.
 Claire,are doar 16 ani și s-a apucat deja de studiile universitare.Viața ei din campus este oribilă,are parte de niște scorpii arătoase,dar rele care sunt conduse de nimeni alta decât de Monica și care o tot sâcâie.
 Din cauza acesteia ea se mută din internat într-o casă de la marginea orașului unde îi are ca și colegi pe Eve,Michael și Shane,care îi cade cu tronc.Vreau să le spun celor care vor să cumpere cartea că în acest volum,Caine nu dă detalii despre relația dintre Claire și Shane.Această poveste e diferită pentru că Shane nu este vampir,dar apare din nou ipoteza de relație imposibilă pentru că el are 19 ani și ea e minoră,deci mai are de așteptat ceva vreme pentru pasul cel mare.
O altă problemă pe care o are Clare sunt vampirii,care spre deosebire de majoritatea cărților,sunt mai clasici,ard la soare,nu suportă usturoiul și apa sfințită și nu pot intra într-o casa fără a fi invitați.
Cartea este superbă și poate fi comandată de pe siteul editurii Leda cu o reducere de 20%(click pe copertă pentru a comanda).Mie cel mai mult mi-a plăcut că această carte nu este narată la persoana întâi,astfel îți dă posibilitatea să vezi povestea din mai multe perspective.

Date despre carte
Titlu original: Glass Houses
Traducerea: Adrian Deliu
Gen: urban – fantasy
Editura: Leda
Format : cartonata
Nr. de pagini: 382

Sinopsis
“Bine ati venit în Morganville, Texas! Nu ramâneti pe afara dupa ce se lasa întunericul…
Morganville este un mic oras universitar din inima Texasului, plin de personaje ciudate… unele chiar malefice. Atunci când studenta Claire Danvers se muta din campus într-una dintre cele mai vechi case din Morganville, ea descopera ca persoanele cu care împarte locuinta nu dau prea multe semne de viata.
Cu toate acestea, ele o vor apara pe Claire, atunci când cele mai tainice secrete ale orasului vor iesi la lumina, lacome de sânge proaspat.”

1 comentarii:

foarte frumoasa recenzia

Trimiteți un comentariu

Fiecare gând e important pentru mine! =)